Services

Test- en kwaliteitsmanagement

BOW-ICT biedt een eigen visie m.b.t. het opzetten en uitvoeren van gestructureerde testprojecten en draagt proactief bij aan het behalen van succesvolle projectresultaten. Wij beschikken over ruime kennis en ervaring op het gebied van testen.

Deze kennis en ervaring stelt ons in staat om snel en adequaat te bepalen welke testsoorten en -technieken bruikbaar zijn voor uw situatie. Ook weten wij het testproces in of aan te passen in uw Agile / Scrum omgeving. Onze testconsultants werken vanuit hun kennis aan de kwaliteit van te implementeren processen en systemen. Kennis van de business gecombineerd met technische inzichten & ervaring is in onze dienstverlening de voornaamste succesfactor. BOW-ICT TQC is daarmee een belangrijke verbindende factor tussen business(processen) en implementatie / vernieuwing.

Onze testconsultants zijn ruim bekend met systeem ontwikkelmethodes Scrum / Agile en SDM. Daarnaast zijn ze ISTQB en Tmap NEXT® gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring met o.a. het testen van SAP systemen.

Naast de testervaring hebben onze BOW-ICT TQC consultants ook ruime ervaring met outsourcingsprojecten, bijvoorbeeld richting India. Deze ervaring geeft inzicht in culturele verschillen in werk en omgang. Wij kunnen ook helpen outsourcingstrajecten succesvol te laten verlopen.

BOW-ICT put uit ervaring binnen verschillende branches; overheid, telecom, zorg, finance en utilities.

Vanuit onze expertise bieden we o.a. de volgende diensten aan:
- volledige test coördinatie
- opstellen testontwerpen/ -plannen
- het implementeren van testautomatisering
- het inrichten van testorganisaties
- het begeleiden van test outsourcing
- de verbetering van testprocessen
- het verhogen van test awareness
- ondersteunen outsourcingsprojecten

Profiel van onze Test Consultants
- Technisch en analyserend
- Uitstekende communicatieve vaardigheden (presenteren, interviewen, overdracht, sturen door middel van vragen)
- Lange termijn focus
- Professioneel; verantwoordelijk, integer en objectief
- Flexibel
- Creatief, zelfstandig en initiatiefrijk