Baslijster's blog

Niet dat bij BOW-ICT iedereen wat met voetbal heeft

Ook niet iedereen (sommige wel) heeft een voorkeur voor een bepaalde club. Maar wel leuk was het om mee te doen aan de Feyenoord Foundation Fun Run, een speciaal uitgezet hardloop parcours in en rondom de Kuip in Rotterdam.

Zondag 19 mei 2019 op een warme zonnige dag renden 4 collega’s namens BOW-ICT de 10 kilometer. De start aan de voorzijde van het stadion bij de ingang, langs en door het sportcomplex Varkenoord en het nieuwe gedeelte genaamd 1908. Vervolgens weer richting de Kuip, door de catacomben langs de kleedkamers zo het veld op en dit rondje van 5 kilometer twee keer.

Kennis delen en anderen helpen

In mijn werk doe ik wat ik graag doe: kennis delen en anderen helpen. Natuurlijk gaat dit veel verder dan helpen alleen en komt er oa technische kennis, kennis van tools/protocollen en een flinke dosis ervaring bij kijken. Maar In The End komt het erop neer dat ik anderen help.
Ik leer enorm veel. Van de opdrachtgevers (en hun vaak uitgebreide omgevingen) maar ook van mezelf. Door dit werk maak ik makkelijk contact met mensen. Zo nu en dan maak ik zonder moeite een praatje met vreemden.

Hollen of stilstaan

We maken het volgens mij allemaal wel mee in ons werk: op het ene moment is het zo druk dat je geen tijd hebt om ‘normaal’ een broodje te eten als lunch in het bedrijfsrestaurant van je klant en het andere moment bijna het tegenovergestelde: je moet vragen om extra werk. Ik heb me dan ook vaak genoeg afgevraagd of dit er nou echt bij hoort, of iedereen dit heeft, of juist dat het een persoonlijke kwestie is. Inmiddels werk ik ruim 20 jaar binnen het ICT domein en heb ik dit onderwerp meerdere keren de revue horen passeren.

Pages