Uitlaatklep

0 Comment(s)

Ook niet iedereen (sommige wel) heeft een voorkeur voor een bepaalde club. Maar wel leuk was het om mee te doen aan de Feyenoord Foundation Fun Run, een speciaal uitgezet hardloop parcours in en rondom de Kuip in Rotterdam.

Zondag 19 mei 2019 op een warme zonnige dag renden 4 collega’s namens BOW-ICT de 10 kilometer. De start aan de voorzijde van het stadion bij de ingang, langs en door het sportcomplex Varkenoord en het nieuwe gedeelte genaamd 1908. Vervolgens weer richting de Kuip, door de catacomben langs de kleedkamers zo het veld op en dit rondje van 5 kilometer twee keer.

0 Comment(s)

Rodger is namens BOW-ICT als Testconsultant op opdracht bij Eurocross Assistance. Eurocross is een alarmcentrale en een onderdeel van Achmea. Hoe ziet Rodgers agenda eruit, op een willekeurige doordeweekse dag.

07:26 uur: Begin van de dag
“Mijn werkdag begint rond 07:30 uur met een dubbele espresso. Wij zitten met ons projectteam (ca. 20 personen) in een mooie ruimte in het kantoor van Eurocross Assistance, in een gebouw van Achmea in Leiden.

Pages