Blog entry

Verantwoordelijkheid en vrijheid

BOW - ICT is informeel, je kan bij ons echt jezelf zijn en dat geeft positieve energie. Die energie stralen we uit naar onze klanten. Je krijgt bij ons verantwoordelijkheid maar vooral ook ruimte en vrijheid.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Met BOW – ICT willen we tevreden klanten en mooie opdrachten. Om samen doelen te bereiken moet je wel een echte teamspeler zijn. Natuurlijk moet je inhoudelijke kennis op orde zijn, maar veel belangrijker is het dat je als persoon bij ons past. We zijn een hechte groep collega’s die inmiddels alweer geruime tijd opdrachten uitvoert bij klanten maar ook opdrachten voor elkaar zoekt en geregeld leuke borrels en uitjes met elkaar heeft. Een nieuwe collega moet daarom zeker ook communicatief zijn en een gezonde dosis humor hebben.

Als je bij een opdrachtgever aan de slag bent, moet je kunnen denken in oplossingen, niet in belemmeringen. Het is handig als je snel kunt schakelen, op een goede manier tot de kern van het probleem komt en analytisch bent.

Al sinds de oprichting kiest BOW – ICT voor een groeitempo dat past bij de groep. Wij kiezen niet voor groeitargets of aantallen per jaar, wij kiezen ervoor om alleen mensen in dienst te nemen die vooral passen bij de mensen die al betrokken zijn bij ons. Dit zorgt ervoor dat de groei soms niet zo snel gaat als zou kunnen maar het zorgt er vooral ook voor dat we het allemaal erg goed met elkaar kunnen vinden.

Ook in 2018 hopen wij weer mensen te ontmoeten die met inhoud en persoonlijkheid bij ons passen.

Image: