Blog entry

Op naar een mooi 2018!

Waar velen terugkijken op een succesvol jaar tijdens eindejaarsfeestjes, doen we het bij BOW anders.

Voor het tweede jaar geen eindejaarsfeestje, maar eentje aan het begin van het jaar. Een begin-het-jaarfeestje, waarbij we kort terug- en vooruitkijken. Maar waar het met name draait om een goed, informeel samenzijn.

Afgelopen 26 januari was het dan zover in het Floragebouw in Boskoop verzamelden we ons in Grand Café Roos. Voor een hapje en een drankje (ook de appelmoes mocht niet ontbreken) was goed gezorgd. Alle collega’s (en waar van toepassing bijna alle partners en kinderen) waren aanwezig. Al met al een leuke, informele bende, die terug kan kijken op een mooi 2017. Het was een mooi moment om het nieuwe jaar in te luiden. Met elkaar gaan we (hopelijk) er in 2018 weer een mooi jaar van maken. Het afgelopen jaar hebben we goed gedaan qua opdrachten en het opstarten van nieuwe initiatieven. Vanuit het idee meer aan kennisdeling te gaan doen, starten we op 20 februari 2018 met een Security Awareness workshop. Andere ideeën in de pijplijn zijn sessies over gestructureerd testen en verschillende projectaanpakken.

Afgelopen jaar kenmerkte zich met een mooie inzetbaarheid en een lage beschikbaarheid, we gaan ervoor om dit in het nieuwe jaar weer te realiseren. En wie weet volgen in 2018 nog nieuwe collega’s uit onze nieuwe wervingscampagne!

Image: